aarbeiplukster


Waarom Kawo?

Kawo is gespecialiseerd in de verhuur van accommodaties voor het huisvesten van arbeidsmigranten, een woning verhuren aan arbeidsmigranten via Kawo vastgoed beheer heeft vele voordelen:

• Doorgaans wordt een zeer aantrekkelijk rendement behaald terwijl u als eigenaar weinig tijd kwijt bent aan de investering.
• Wij nemen de complete papieren rompslomp voor onze rekening.
• Strenge controleren op uw woning om eventuele ellende te voorkomen.
• Wij nemen voor u het financiële en technische beheer voor onze rekening, waardoor u op een gemakkelijke passieve wijze verdient aan uw investering.
• De huurbescherming voor arbeidsmigranten is beperkt. Wij zullen hier juridisch optimaal gebruik van maken, wat u een een ideale uitgangspositie geeft als verhuurder

Hoge opbrengst bij het verhuren aan arbeidsmigranten.
Er is een groot gebrek aan woningen voor arbeidsmigranten waardoor de opbrengst van uw woning inmiddels hoger is als u het aan arbeidsmigranten verhuurd in plaats van reguliere huurders.

Geen papieren rompslomp
Wij regelen voor u alle administratieve rompslomp zoals contracten, energielabel en het financiële beheer

Strenge controle op uw woning
Indien gewenst houden wij strenge controle op uw woning, met bijvoorbeeld maandelijkse controle waar u iedere keer een rapport van ontvangt.**

Financieel en technisch beheer
Wij voeren voor u het technisch en financieel beheer, hierdoor nemen wij alle lasten bij u uit handen.**

Geen huurbescherming
Door ons gevoerde contracten en afspraken, bouwt de huurder geen huurbescherming op en kunt u snel over uw woning beschikken. vaak al na een maand.

** Hier zijn extra kosten aan verbonden maar deze worden meestal vergoed door de huurder.

Woning aanmelden voor een hoge huur