Waarom technisch beheer via Kawo?
Bij Kawo vinden wij het ontzettend belangrijk dat uw woning in goede staat blijft. Daarom bent u bij Kawo voor technisch beheer aan het juiste adres.

Eigen technische dienst:
Als eigenaar kunt u bij ons terecht voor het technisch beheer. Wij hebben een landelijke technische dienst die op professionele wijze problemen verhelpt. Elke opdracht zal eerst ter goedkeuring aan u worden voorgelegd, voordat deze wordt uitgevoerd. Huurders zullen met ons contact opnemen, waarna wij u zullen informeren over deze melding. Onze technische dienst zal, na uw goedkeuring, langskomen om problemen op t lossen.

Bij Spoed:
Indien u niet beschikbaar bent en het een spoedeisende technische klacht betreft (gaslek, lekkage, stormschade), dan zal de technische dienst altijd langsgaan. Veiligheid voor de huurders en het bewaken van uw eigendom staat bij ons hoog in het vaandel. Nadat u op de hoogte bent gesteld, informeren wij de huurder voor een afspraak over verdere afwikkeling van de schade. Onze technische dienst zal ter plaatse beoordelen wie schuldig is aan het mankement. Hierbij kan het voorkomen dat de huurder aansprakelijk is. Afwikkeling van deze schade geschiedt via relevante wetgeving.

Kostenbesparing op elke klus:
Bij gebruik van onze technische dienst maakt u gebruik van voordelige uurtarieven. Door het werken met gespecialiseerde medewerkers, kunnen wij efficiƫnt werken. Dit zal voor u en voor ons kosten besparen.